Γεώργιος Αλεξίου

10 Οκτωβρίου 2014

Γέωργιος Αθ. Αλεξίου

www.texnologistiki.com


Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στη Βόρεια Εύβοια και τελείωσε το Λύκειο στη Χαλκίδα.Το 1990 αποφοίτησε από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Καβάλας.

Από το 1993 ζει μόνιμα στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά σαν μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας, ως Λογιστής, Φοροτεχνικός.

Σήμερα είναι διαχειριστής της Λογιστικής – Φοροτεχνικής εταιρείας με επωνυμία Τεχνολογιστική – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ, η οποία έχει έδρα στην Αθήνα και υποκαταστήματα σε Αθήνα και Χαλάνδρι,  παρέχοντας τις υπηρεσίες της στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Ως Λογιστής, Φοροτεχνικός και με την ταυτόχρονη ιδιότητα του διαχειριστή της εταιρείας χειρίζεται υποθέσεις που αφορούν Λογιστικά, Φοροτεχνικά αλλά και Εργατικά θέματα φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Ασπρ***** ****
21:59 Πέμπτη 22/01/2015
Η επιχείρηση μας ειναι αίθουσα δεξιώσεν γάμων κλπ λειτουργει περιστασιακα με βραδιές το ΙΚΑ μας χρέωσε 20 ευρω ανα εργαζόμενο το μήνα Αυγουστο για τις κατασκηνώσεις λέει που ειναι εφ απαξ κάθε Αυγουστο ομως εμεις επειδη κάνουμε πρόσληψη απόληση κάθε βραδιά που λειτουργούμε για 2 βραδιές του Αυγο΄θστου για τα ιδια πρόσωπα μας χρέωσαν τα 20 ευρω 2 φορές ειναι νόμιμο αυτο Ευχαριστω
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...