Ντουρμάζ: «Άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός»

 
Πρόσωπο των ημερών στην Εθνική Σουηδίας είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά την εξαιρετική εμφάνισή του εναντίον της Ρωσίας στο προχτεσινό ματς για τα προκριματικά του EURO 2016.
 
Ο «ερυθρόλευκος» άσος έχει μιλήσει στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους με ενθουσιασμό για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στην Ελλάδα παρά τις προτάσεις από τουρκικούς συλλόγους. 
 
«Υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου εδώ που βρίσκομαι. Στα πάντα. Από τη στιγμή που παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όλοι γνωρίζουν ποιος είσαι. Όπου και να πας, όλοι σε αναγνωρίζουν αμέσως».
 
Όσο για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή στο ματς με την Ρωσία, αλλά και πως εξηγεί την τόσο καλή του απόδοση: 
 
««Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο. Μου αρέσει επίσης και στα άκρα, αλλά τότε έχω συνεχώς την μπάλα στα πόδια μου. Μου αρέσει όλο και περισσότερο να είμαι στο κέντρο. Είχα τρελαθεί! Είχα αρρωστήσει. Ποτέ δεν ήμουν τόσο τρελαμένος. Δεν είχε σημασία ποιον είχα αντίπαλο. Απλά έτρεχα γύρω του. Ίσως αυτό να προέρχεται από τον αγώνα με τη Μάλμε. Από τη στιγμή που δεν είχαμε αγώνα πρωταθλήματος, είχα να παίξω 1.5 εβδομάδα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι πρέπει να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι. Στο εξωτερικό είναι σκληρά, πολύ σκληρά. Στη Σουηδία κάνεις ένα κακό παιχνίδι και αυτό είναι. Στο εξωτερικό σου φωνάζουν ακόμα και αν κάνεις ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Ποτέ δεν νευριάζω σε ένα παιχνίδι. Ίσως μερικές φορές λίγο, αλλά ποτέ δεν χάνω τον έλεγχο. Αγαπώ τα μεγάλα παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος σε αυτά»».
 
Ο Ντουρμάζ είπε ότι χρησιμοποιεί το Jimmy στη φανέλα του γιατί του αρέσει περισσότερο, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ροναλντίνιο και επιβεβαίωσε ότι πολλές φορές παρακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα από την καριέρα και τις κινήσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Σχετικά άρθρα