Το σχέδιο του Κάρολ για την Ελλάδα

Η όρεξη των παικτών της Β. Ιρλανδίας έχει ανοίξει για τα καλά μετά την εντυπωσιακή έναρξη στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Ρόι Κάρολ γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στο Καραϊσκάκη και ξέρει, όπως υποστηρίζει, την ψυχολογία του Ελληνικου κοινού. Στόχος του είναι στρέψει τους Έλληνες κόντρα στην Εθνική μας ομάδα. Αυτό, όπως λέει μπορεί να συμβεί αν προηγηθεί στο σκορ η Β.Ιρλανδία.

Τον Κώστα Μήτρογλου χρήζει ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Εθνικής και λέει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί.

«Ξέρω πώς είναι οι Έλληνες φίλαθλοι κι ελπίζω να σκοράρουμε πρώτοι για να τους στρέψουμε εναντίον της δικής τους ομάδας. Μπορεί να γίνει αυτό με τους Έλληνες οπαδούς. Είναι πολύ παθιασμένοι με τα σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο… Ζουν για την ομάδα τους και αν η ελληνική ομάδα δεν είναι όπως περιμένουν την Τρίτη, μπορεί να στραφούν εναντίον των παικτών τους. Μπορεί να πάει από οποιαδήποτε πλευρά, να τρελαθούν ή να σιγήσουν. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κάρολ.

Για τον Μήτρογλου: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Ξέρω ποιος είναι, μπορεί να σκοράρει από το πουθενά, μπορεί να βρει δίχτυα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται καλούς παίκτες δίπλα του για να ξεχωρίσει και στον Ολυμπιακό είχε τέτοιους, γι’ αυτό και πέτυχε τόσα γκολ στο πρωτάθλημα και το Champions League δείχνοντας την αξία του. Όταν πήγε στη Φούλαμ αντιμετώπισε δυσκολίες γιατί η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση και ο ίδιος τραυματίστηκε πριν πάρει μεταγραφή. Ήταν δύο μήνες εκτός λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά τώρα είναι καλά και ήδη έχει σκοράρει στο Champions League»,

Για το διάστημα που έπαιζε στην Ελλάδα: «Απόλαυσα το διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα. Έπαιξα δυόμισι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί πέρασα όμορφα και απογοητεύτηκα που έφυγα γιατί η οικογένειά μου είχε προσαρμοστεί. Όμως ήθελα να συνεχίσω να παίζω για να μπορώ να αγωνίζομαι και στην εθνική μου ομάδα».

Σχετικά άρθρα