Κάρολ: «Πρώτοι γκολ στην Ελλάδα…»

Με… άγριες διαθέσεις θα έρθει η Β. Ιρλανδία στην χώρα μας για να παίξει με την εθνική μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ . Αυτό τόνισε ο Ρόι Κάρολ, σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του, με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποθεώνει τον Κώστα Μήτρολου. Ο 37άχρονος γκολκίπερ μίλησε για τη μάχη της στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την Β. Ιρλανδία να έρχεται πρωτοπόρος στον 6ο όμιλο, ενώ ο Ρόι Κάρολ κατάφερε στο 2-0 με τη Νησιά Φερόε να πιάσει πέναλτι! Ο νυν τερματοφύλακας της Νοτς Κάουντι επισήμανε πως θέλει η ομάδα του να σκοράρει πρώτη κόντρα στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, με αυτό τον τρόπο θα στραφεί ο κόσμος εναντίον των διεθνών μας!

«Ξέρω πώς είναι οι Έλληνες φίλαθλοι κι ελπίζω να σκοράρουμε πρώτοι για να τους στρέψουμε εναντίον της δικής τους ομάδας. Μπορεί να γίνει αυτό με τους Έλληνες οπαδούς. Είναι πολύ παθιασμένοι με τα σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο. Ζουν για την ομάδα τους και αν η ελληνική ομάδα δεν είναι όπως περιμένουν την Τρίτη, μπορεί να στραφούν εναντίον των παικτών τους. Μπορεί να πάει από οποιαδήποτε πλευρά, να τρελαθούν ή να σιγήσουν. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει το παιχνίδι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο 37άχρονος γκολκίπερ

Για τον Κώστα Μήτρογλου τόνισε: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Ξέρω ποιος είναι, μπορεί να σκοράρει από το πουθενά, μπορεί να βρει δίχτυα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται καλούς παίκτες δίπλα του για να ξεχωρίσει και στον Ολυμπιακό είχε τέτοιους, γι’ αυτό και πέτυχε τόσα γκολ στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνοντας την αξία του. Όταν πήγε στη Φούλαμ αντιμετώπισε δυσκολίες γιατί η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση και ο ίδιος τραυματίστηκε πριν πάρει μεταγραφή. Ήταν δύο μήνες εκτός λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά τώρα είναι καλά και ήδη έχει σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Ολυμπιακό και τη Νοτς Κάουντι, ανέφερε: «Απόλαυσα το διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα. Έπαιξα δυόμισι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί πέρασα όμορφα και απογοητεύτηκα που έφυγα γιατί η οικογένειά μου είχε προσαρμοστεί. Ήθελα όμως να συνεχίσω να παίζω για να μπορώ να αγωνίζομαι και στην εθνική μου ομάδα».


Σχετικά άρθρα