Καρέλης: «Μόνο νίκη με Β. Ιρλανδία» (video)

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φινλανδία και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πρέπει να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του σε όλο το παιχνίδι απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube:

Πως έζησες το παιχνίδι με την Φινλανδία;

«Είχε πολύ ένταση και πολύ πάθος. Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν καλά και ήταν σαν να είμαι εδώ χρόνια. Είναι μία οικογένεια. Με βοήθησαν πολύ. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε τον έναν βαθμό και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία».

Τι σκέφτεσαι μετά το γκολ;

«Αυτό ήταν το όνειρό μου από την αρχή, που θυμάμαι τον εαυτό μου. Να παίξω στην Εθνική ομάδα, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Χρειαζόμαστε επιτακτικά το τρίποντο με την Βόρειο Ιρλανδία για να πάμε στους 4 βαθμούς…

«Εννοείται με τους χρειαζόμαστε. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό τον αγώνα. Υπο τις οδηγίες του προπονητή να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε, να μην χάσουμε το μυαλό μας ούτε ένα λεπτό, για να μην δεχθούμε γκολ, όπως κάναμε με την Φινλανδία. Από εκεί και πέρα θέλω να πω στον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Να έρθει να δει την ομάδα γιατί από την ομάδα έχουν αλλάξει πολλά».

Σχετικά άρθρα