Μαρκόπουλος: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Μάθημα το… παραλίγο πάθημα στο ματς της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στο Ρέθυμνο πρέπει να γίνει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής του «Δικεφάλου» και επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε στις δύσκολες στιγμές και μας έδωσε ώθηση. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να διαβάσουμε πολύ καλά για να μην κάνουμε ξανά τα ίδια σφάλματα. Οι ομάδες δε χαλαρώνουν. Όταν έχεις μια διαφορά πρέπει να την κρατάς. Είχαμε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε, τελικά όμως είχαμε ψυχραιμία και κάναμε καλές επιλογές στην παράταση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα πιστεύω να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

«Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε φέτος πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ», απάντησε ο Μαρκόπουλος για την βασική αδυναμία του ΠΑΟΚ στην σημερινή συνάντηση και εξήγησε: «Ήταν περισσότερο πρόβλημα συγκέντρωσης. Σίγουρα υπάρχει ένα τεχνικό θέμα, όμως θα το λύσουμε μεταξύ μας».

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε», παραδέχθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αρχηγός του «Δικέφαλου» και τόνισε: «Κρατάμε τη νίκη, αφού ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και δύσκολος».

Σχετικά άρθρα