Ο Μάριο Γκόμεζ ετοιμάζεται για Τούμπα

13 Οκτωβρίου 2014

Από τη στιγμή που υπάρχει η διακοπή των πρωταθλημάτων και από τη Φιορεντίνα λείπουν 10 διεθνείς, καθημερινό θέμα στις προπονήσεις της είναι πότε θα επιστρέψει στο πρόγραμμα ο Μάριο Γκόμεζ.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Radio Blu» ο Μάριο Γκόμεζ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς αριθμούς και έτσι η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων φαίνεται ότι μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Γερμανός στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών προφυλάσσεται επιμελώς από τον προπονητή του

 και τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα μπει με την ομάδα σε λίγες ημέρες. Ο στόχος είναι να  προλάβει τόσο το ματς με τη Λάτσιο στις 19/10, όσο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 23/10. Επίσης οι Ρίτσαρντς και Χοακίμ ανέβασαν ρυθμούς και λογικά θα είναι και αυτοί έτοιμοι στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν, ενώ ο Μαρίν προπονείται πλέον κανονικά και είναι στη διάθεση του Μοντέλα. Ο τεχνικός των «Βιόλα» δεν μπορεί ακόμη να καταστρώσει τα πλάνα του για τα ματς που ακολουθούν, καθώς από τις προπονήσεις λείπουν 10 διεθνείς παίκτες οι οποίοι είναι πρωτοκλασάτοι.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...