ΠΑΟΚ: Ποιες αλλαγές ;

13 Οκτωβρίου 2014

Απορία εξέφραζαν διοικητικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ όταν ενημερώθηκαν για ένα δημοσίευμα που γράφηκε στο διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής και είχε ως βασικό περιεχόμενο, επικείμενες αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Παράλληλα με την αρχική έκπληξη για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ διέψευδαν πως επίκεινται αποχωρήσεις από την διοίκηση της ΠΑΕ. Στο δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που αναρτήθηκε το βράδυ της Κυριακής, αναφερόταν πως ο Ηλίας Γεροντίδης θα αποτελέσει παρελθόν από την διοίκηση και την θέση του θα πάρει στο συμβούλιο ο ένας εκ των δύο γιών του Ιβάν Σαββίδη. Για τον Γεροντίδη οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως δεν συζητήθηκε, ούτε υπάρχει σκέψη αποχώρησής του.

Όσο για τα περί εισόδου στην διοίκηση ενός εκ των δύο γιών του κ.  Σαββίδη, παρά τα όσα έχουν αναφερθεί, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί επί του θέματος. Τα θέματα της διοίκησης χειρίζεται ο καθήλην αρμόδιος, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη. Επομένως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση μέχρι αυτή την στιγμή, ούτε έχει ληφθεί κάποια απόφαση περί αλλαγών στο διοικητικό σχήμα. Αυτά έλεγαν χθες το βράδυ από τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ