Μίτσελ: «Να είμαστε… κακοί στο γήπεδο»

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και στην Ιταλία ασχολούνται όλο και περισσότερο με το καθοριστικό παιχνίδι της 22ας Οκτωβρίου, προειδοποιώντας ότι η Γιουβέντους δεν θα πρέπει να «την πατήσει» όπως πέρσι στην Κωνσταντινούπολη όταν ηττήθηκε από την Γαλατά. 
 
Η Tuttosport φιλοξενεί μάλιστα εκτιμήσεις του Μίτσελ ενόψει των αγώνων του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, με τον Ισπανό προπονητή να θεωρεί ότι η εμπειρία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα σημαντικό προτέρημα, αλλά θα πρέπει να το συνδυάσει με περισσότερο πάθος και καλώς εννοούμενη αγωνιστική «κακία» μέσα στο γήπεδο. 
 
Η τοποθέτηση του Μίτσελ στους Ιταλούς:
 
«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό ή έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, όμως, ανεξαρτήτως του πόσο ισχυρός είναι, εσύ πρέπει πάντα να μάχεσαι για να πηγαίνεις μπροστά. Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι διαρκώς κακοί, με την καλή έννοια, στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο έτσι μπορούν να παράγουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Η ομάδα μου πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για το μάξιμουμ. Η εμπειρία δεν μας λείπει και κατά συνέπεια υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δώσουμε μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μυστικό; Να επιβάλλεις πάντα το στιλ παιχνιδιού σου, δίχως να αλλάζεις αναγκαστικά κάποια πράγματα. Κατοχή μπάλας, επίθεση και άμυνα με συνέπεια».

Σχετικά άρθρα