Δέλλας: «Τον «φτιάξατε» τον πρόεδρο»

 

Η ΑΕΚ βγήκε αλώβητη από την πρώτη σκληρή δοκιμασία τη φετινή αγωνιστική περίοδο γεγονός που ικανοποίησε όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το βράδυ της Κυριακής ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτός που πήγε μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους» και σήμερα το πρωί, ήταν η σειρά του Δημήτρη Μελισσανίδη να στείλει το μήνυμά του μέσω του Τραϊανού Δέλλα.

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας με τους παίκτες του, τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, τη διάθεση και το πάθος που έδειξαν: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα που είχατε χθες και το πάθος που βγάλατε στο γήπεδο. Έτσι πρέπει να είμαστε κάθε Κυριακή γιατί είδατε τι θα αντιμετωπίσουμε ενόψει της συνέχειας στην κατηγορία!».

 

Στη συνέχεια ο 38χρονος προπονητής, μετέφερε τα συγχαρητήρια του «Τίγρη»: «Να γνωρίζετε ότι αυτό θέλει από εσάς και ο πρόεδρος. Μου είπε να σας μεταφέρω τα συγχαρητήριά του για την εικόνα σας και το πώς ανταποκριθήκατε στα όσα ζήσαμε! Τον «φτιάξατε» και έτσι θέλει να σας βλέπει συνεχώς. Αν παίζουμε με ψυχή και πάθος όπως χθες, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!».

 

Καταλήγοντας ο «Κολοσσός» θέλησε να βάλει «φρένο» στα πανηγύρια και να στρέψει το ενδιαφέρον όλων στο ματς με τον Απόλλωνα Αθηνών: «Πήραμε τη νίκη και πλέον αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Προχωράμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, που είναι πολύ σημαντικό…».

Σχετικά άρθρα