Πόι: «Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας»

Δύσκολη θα είναι η χρονιά για τον Άρη, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής πήρε τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Ν.Αγιονερίου.

Ο Μάουρο Πόι έδωσε συνέντευξη στο Αθλητικό Metropolis τονίζοντας πως ο Άρης χρειάζεται δίπλα του τον κόσμο, ενώ μίλησε και για την δική του απόδοση.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε η κατάσταση δυσκόλεψε λίγο, αλλά καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Ειδικά μετά το 1-1 τα πράγματα έγιναν δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι κλείστηκαν πίσω και δεν βρίσκαμε χώρους, ωστόσο, βάλαμε το δεύτερο γκολ και τελειώσαμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο», είπε αρχικά. 

Για την δική του εμφάνιση: «Έχω μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεων και δεν ήταν εύκολα για μένα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του Άρη και θέλω να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου για να βρω ρυθμό. Είχα να αγωνιστώ ένα χρόνο σε επίσημο παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να μένεις για τόσο καιρό έξω. Ήμουν και λίγο τυχερός στην φάση του γκολ, ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να έχουμε την βοήθεια του κόσμου. Έχουμε μια ομάδα με νεαρά παιδιά που χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου».

Σχετικά άρθρα