Τζόρβας: «Είδωλό μου ο Βάντσικ» (video&pics)

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αποκαλύφθηκε στους Ινδούς! Το νεοσύστατο πρωτάθλημα στην ασιατική χώρα ξεκίνησε με τρεις Έλληνες παίκτες να «στολίζουν» την συγκεκριμένη λίγκα! Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Νορθίστ Γιουνάιτεντ και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της διοργανώτριας αρχής (το θέμα φιλοξενήθηκε στη σελίδα της στο Facebook). Ο Τζόρβας αποκάλυψε πως θαύμαζε τον Γιόζεφ Βάντσικ, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία, ενώ αναφέρθηκε και στον… Μέσι!
«Ήταν ένας Πολωνός τερματοφύλακας, αλλά έπαιζε στην πρώην ομάδα μου τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένας από τους πιο απίστευτους τερματοφύλακες, ήταν το μεγαλύτερο είδωλό μου, τον λένε Γιόζεφ Βάντσικ. Αλλά αυτοί που είμαστε πλέον στα 30 μεγαλώσαμε με τον Μπουφόν. Είναι το νούμερο ένα σε όλα. Είναι τέλειος», απάντησε στην σχετική ερώτηση… Για τη νέα του εμπειρία στην Ινδία τόνισε: «Είναι μια νέα ζωή, μια νέα εμπειρία, μια νέα ατμόσφαιρα. Αρχίζω να νιώθω καλά και μέρα με τη μέρα πιο κοντά στους Ινδούς».
Όσο για το κίνητρό του, ο πρώην πορτιέρο του Απόλλωνα Αθηνών ανάφερε: «Θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Πάντα μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου και ποτέ δεν μου αρέσει να μένω σε μια ομάδα μόνο και μόνο για να νιώθω άνετα και ασφαλής. Θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα». Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ρωτήθηκε και για τον καλύτερο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει και επισήμανε: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες είναι ο Μέσι, πιθανότατα είναι ο καλύτερος και νιώθω τυχερός γιατί κάποτε απέκρουσα δικό του πέναλτι».
 
//

Post by ISL- Indian Super League.

 

Σχετικά άρθρα