Τζαβέλας: «Μεγαλύτερο όνειρο ένας τίτλος»

Στις ερωτήσεις φιλάθλων του ΠΑΟΚ και όχι μόνο απάντησε ο Γιώργος Τζαβέλας στην διαδικτυακή συνέντευξη που έγινε χθες. Είχαν προηγηθεί οι ερωτήσεις των φιλάθλων (κατά κύριο λόγο του ΠΑΟΚ όμως υπήρχαν και από άλλες ομάδες) και στην συνέχεια ο Τζαβέλας επί μιάμιση ώρα απαντούσε σε κάθε μία ξεχωριστά. 

Αρχικά για τον ΠΑΟΚ και αν είναι μια ομάδα που του ταιριάζει απάντησε: «Είναι μια ομάδα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου κ όταν είμαι στο γήπεδο προσπαθώ να δώσω περισσότερα απ’ ότι έχω. Μου αρέσει αυτό.

Το έχω πει πολλές φορές ότι σε όποια ομάδα κι αν ήμουν, έπαιζα έτσι. Απλώς πέρσι κάποιοι προσπάθησαν να μου το χρεώσουν ως οπαδισμό. Η αλήθεια είναι πως δίνω παραπάνω στον ΠΑΟΚ, γιατί αυτού του στιλ είναι και η ομάδα. Εγώ παντού ήμουν ο Γιώργος».

–  Πως νιώθεις με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ;

–  «Δίνει μια απίστευτη ώθηση. Μ’ αρέσει να παρακολουθώ τις κινήσεις των οπαδών και αυτά που κάνουν μέσα στο γήπεδο. Μ’ εμπνέει», ενώ για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη τόνισε: «Μου αρέσει γιατί είναι χαλαροί οι ρυθμοί, υπάρχει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο στην καθημερινότητα και αυτό σε συνδυασμό με την όμορφη πόλη, μου δίνει θετική ενέργεια η οποία μου επιτρέπει να δουλεύω καλύτερα».

–  Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ, το κύπελλο, το πρωτάθλημα ;

–  «Στόχος είναι οι τρεις πόντοι κάθε εβδομάδα και η πρόκριση σε κάθε γύρο του Κυπέλλου. Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο. Είναι οργανωμένος και ξεκινάει τη δουλειά. Το ταβάνι θα το ορίσουμε μόνοι μας στη συνέχεια».

Ο Τζαβέλλας δεν δίστασε να απαντήσει και τι ομάδα ήταν από μικρό παιδί: «Μικρός με τον πατέρα μου πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Όταν έγινα επαγγελματίας σταμάτησα να βλέπω τα πράγματα οπαδικά. Θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι η νίκη της Κέρκυρας επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο νησί πόσο πολύ χαρούμενο με έκανε. Εννοείται πως υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και το λέω με την καρδιά μου. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα στη ζωή μου. Όνειρο μου ήταν να παίξω στην εθνική Ελλάδας και το κατάφερα».

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στον Ραζβάν Ρατς με κολακευτικά λόγια: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Ρατς. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουμε δίπλα δίπλα στην 11άδα. Είναι πολύ έμπειρος και πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει στον ΠΑΟΚ».

Όσο για το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει ήταν αυτό εναντίον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Σχετικά άρθρα