Κίνα: Απατημένες σύζυγοι χτυπούν- ξεγυμνώνουν την ερωμένη δημοσίως

14 Οκτωβρίου 2014

Με απίστευτη βιαιότητα μια ομάδα γυναικών τιμωρεί την ερωμένη του συζύγου μιας εξ αυτών. Σε πολυσύχναστο και κεντρικότατο εμπορικό δρόμο στην κινεζική πόλη Puyang, η 38χρονη Λιν Γιάο Λι δέχθηκε βίαιη επίθεση εξαγριωμένων γυναικών, οι οποίες τη χτυπούσαν με μανία και την ξεγύμνωσαν σκίζοντάς της τα ρούχα, μπροστά στα απαθή βλέμματα των περαστικών.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι περαστικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά τις κραυγές του θύματος, δεν επεμβαίνουν, καθώς θεωρείται «ζήτημα τιμής» και το θύμα δεν δικαιούται βοήθεια, εφόσον έχει ερωτική επαφή με τον σύζυγο μιας εκ των επιτιθέμενων.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για την τελευταία χρονικά από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων που έχουν λάβει χώρα στην Κίνα, ενώ είναι η δεύτερη περίπτωση αυτοδικίας μέσα σε έναν μήνα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, το φαινόμενο τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, αφού στην Κίνα υπάρχει η αντίληψη πως η ερωμένη προκαλεί τον άνδρα προς την απιστία.

Εν προκειμένω, η Λι δέχθηκε επίθεση από τέσσερις γυναίκες ενώ κατευθυνόταν από τα μαγαζιά στο σπίτι της στην Puyang, στην ανατολική επαρχία Henan. Αρχικά δέχθηκε μια γροθιά και στη συνέχεια κλωτσιές. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω. Ενόσω ήταν πεσμένη κάτω, οι τέσσερις γυναίκες συνέχιζαν να τη χτυπούν, να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλωτσούν στο στήθος και τα γεννητικά όργανα, ενώ παράλληλα της έσκιζαν τα ρούχα.

Μόνο ένας εκ των περαστικών βρέθηκε να βοηθήσει την 38χρονη, ο Γιουν Φενγκ, ο οποίος είπε στο τοπικό κανάλι πως «τέτοιου είδους επιθέσεις αρχίζουν να θεωρούνται κάτι το φυσιολογικό. Θυμωμένες σύζυγοι και φιλενάδες παίρνουν την εκδίκησή τους για την απιστία του συζύγου ή του συντρόφου τους με το να επιτίθενται στην άλλη γυναίκα». «Οι περαστικοί δεν επιθυμούν να εμπλέκονται γιατί βλέπουν ότι πρόκειται για ζήτημα τιμής», πρόσθεσε ο 30χρονος Φενγκ.

Η Λι μεταφέρθηκε αργότερα σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έφερε τραύματα, αμυχές και σοβαρούς μώλωπες.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα σημειώθηκε παρόμοια επίθεση στην πόλη Τζινάν, στην ανατολική επαρχία Σαντόνγκ, με τρεις γυναίκες να χτυπούν και να σκίζουν τα ρούχα της ερωμένης του συζύγου μιας εξ αυτών.

Αλλη επίθεση είχε σημειωθεί τον Ιούλιο στην πόλη Γιουλίν, στη νοτιοανατολική επαρχία Guangxi, η οποία καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο.

Οσο για τον ρόλο των αστυνομικών αρχών, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, δηλώνοντας μόνο ότι η υπηρεσία δεν δέχθηκε καμία κλήση και ότι καμία από τις εμπλεκόμενες δεν απευθύνθηκε στις αρχές για κάποιο από τα περιστατικά.Πηγή: axortagos.gr ,star.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...