Ποια ζώδια θα δουν διαφορά στις σχέσεις τους σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία;

14 Οκτωβρίου 2014
Η ''ωραία'' του ζωδιακού, η Αφροδίτη, αφού μας τάραξε για τα καλά την προηγούμενη εβδομάδα, επανέρχεται με νέες περιπέτειες, με μια διάθεση αποκατάστασης των ισορροπιών και όχι μόνο… Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Δία λοιπόν για την σημερινή μέρα, στα ζώδια του Ζυγού και του Λέοντα αντίστοιχα. Μια όψη που θα αναθερμάνει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη αρμονία.
 
Και βεβαίως, η όψη αφορά θέματα της οικονομικής μας ζωής, που τώρα είτε διευκολύνονται είτε επιλύονται, μέσα από τις ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο και σκοπό έχουν να εξομαλύνουν καταστάσεις, που ενδεχομένως μας έχουν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες στα οικονομικά μας δεδομένα, νέες προτάσεις, νέες συνεργασίες, οι οποίες δείχνουν να έχουν ιδιαίτερα καλές προοπτικές και θα ελαφρύνουν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν!
 
Το σίγουρο είναι ότι η όψη δίνει μια νότα αισιοδοξίας σε πολλές περιπτώσεις και σκορπίζει χαμόγελα ικανοποίησης! Μπορεί να δημιουργήσει νέες προοπτικές σε επαγγελματικά ζητήματα, που ενδεχομένως κυνηγάμε εδώ και καιρό να πετύχουμε. Οι προϋποθέσεις που δημιουργούνται τώρα, μπορεί να φέρουν ακόμα και σημαντικές διακρίσεις ή επιτυχίες, αρκεί να έχουμε δουλέψει σωστά και μεθοδικά!
 
Η κοινωνική ζωή ενισχύεται, αποκτά μια μεγαλύτερη ζωντάνια, μια μεγαλύτερη κινητικότητα. H ανάγκη για επικοινωνία είναι αυτή που μας σπρώχνει να έρθουμε σε επαφή με φίλους, με πρόσωπα που αγαπάμε και να επικοινωνήσουμε μαζί τους, σε ένα κλίμα άκρως ενθαρρυντικό για τις σχέσεις! Και, γιατί όχι, να αποκαταστήσουμε ίσως κάποιες ισορροπίες, που μπορεί να διαταράχτηκαν τις ημέρες που πέρασαν!
 
Και βέβαια, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, ενισχύει με το δικό της, μοναδικό αισιόδοξο τρόπο την ερωτική ζωή! Φωτίζει και ανανεώνει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, βοηθώντας τα πρόσωπα να έρθουν πιο κοντά το ένα στο άλλο, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και καλής διάθεσης. Τους δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξουν όμορφα συναισθήματα, που θα εμπλουτίσουν και την ψυχή και το συναίσθημα, και θα τροφοδοτήσουν την καρδιά με αρμονία και γαλήνη. Αλλά και για τους αδέσμευτους, θα κινήσει εκείνους τους περίεργους μηχανισμούς των συμπτώσεων, για να φέρει κοντά πρόσωπα μέχρι χτες άγνωστα μεταξύ τους, προκειμένου να τα ενώσει.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ