Σταμάτησε στα… 7 η Αργεντινή (videos)

Προπόνηση… έκανε η Αργεντινή στο φιλικό που έδωσε στο Χονγκ Κονγκ, μετά την ήττα με 2-0 στο Πεκίνο από την Βραζιλία, καθώς έφτασε εύκολα στην επιτυχία με τα… δεύτερα με σκορ 7-0, με τους Μέσι, Ιγκουαΐν και Γκαϊτάν να πετυχαίνουν από δυο γκολ! Σε άλλα φιλικά, η Κόστα Ρίκα νίκησε 3-1 Κόστα Ρίκα στην Ν. Κορέα, ενώ η Παραγουάη έχασε 2-1 στην Κίνα!

Στο Χονγκ Κονγκ, οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και ο Μέσι ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει δυο γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χεράρδο Μαρτίνο, είχε στον πάγκο όσους έπαιξαν κόντρα στην Βραζιλία, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος τερματοφύλακας έπαιξαν από ένα ημίχρονο (Γκουσμάν και Μαρτσεσίν).
Το σκορ άνοιξε ο Έβερ Μπανέγκα (19′), ενώ όπως είπαμε, από δύο γκολ πέτυχαν οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν (42′, 54′), Νικολάς Γκαϊτάν (44′, 72′), αλλά και ο Λιονέλ Μέσι (66′, 84′).
Ο άσος της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 44 γκολ με την εθνική (μόλις τα 4 προερχόμενος από τον πάγκο), ενώ στον αγώνα με το Χονγκ Κονγκ έκανε και την ασίστ στο τέρμα του Γκαϊτάν.
Η Αργεντινή έπαιξε με τους: Γκουσμάν (46′ Μαρτσεσίν), Ρονκάγλια (60′ Σαμπαλέτα), Βερχίνι, Οταμέντι, Βανχιόνι, Γκάγκο (73′ Μαστσεράνο), Μπανέγκα, Ένσο Πέρες (73′ Ρομπέρτο Περέιρα), Παστόρε (60′ Μέσι), Γκαϊτάν (73′ Ντι Μαρία), Ιγκουαΐν.

Στη Σεούλ η Κόστα Ρίκα κέρδισε 3-1 την Νότια Κορέα, μετά το 4-3 στο Ομάν. Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβρη κατέκτησε το Κύπελλο Κεντρικής Αμερικής, που διεξήχθη στις ΗΠΑ, νίκησε στον τελικό 2-1 την Γουατεμάλα. Για την φιλοξενούμενη δυο γκολ πέτυχε ο Μπόργκες στο 37’ και στο 47’. Είχε ισοφαρίσει ο Ντονγκ-Γκουκ Λι στο 45’+1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ντουάρτε στο 78’…

Η Παραγουάη, μετά την ήττα της με 2-0 στη Ν. Κορέα έχασε και στην Κίνα με 2-1. Η γηπεδούχος προηγήθηκε με 2-0 με γκολ από τους Ζενγκ-Ζι με πέναλτι στο 9’ και Γιου Λι στο 18’. Για την φιλοξενούμενη μείωσε ο Ορτινόθα στο 82’…

Σχετικά άρθρα