Για όλα αυτά πέντε κίτρινες…(video)

14 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΕΚ είχε τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Τρικαλινού Ευάγγελου Γρατσάνη στο ματς με τον Παναιγιάλειο. Το τι τράβηξαν οι παίκτες της «Ένωσης» από το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, συνοψίζεται σε ένα video διάρκειας 7.46’’, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν έκαναν από τουλάχιστον τρία «δολοφονικά» μαρκαρίσματα, αλλά την έβγαλαν… καθαρή, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης είδε την κίτρινη κάρτα δύο φορές σε διάστημα μικρότερο των δύο λεπτών.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονο παρασκήνιο πως ο διαιτητής της πρεμιέρας θα βγει λάδι, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ και ο Χρήστος Αραβίδης κλήθηκαν σε απολογία.

Ιδού τι αναφέρει η κλήση του αθλητικού δικαστή: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 16/10/2014 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ  και φυσικά πρόσωπα:

… Την ΠΑΕ ΑΕΚ  και τον Χ. ΑΡΑΒΙΔΗ (ποδοσφαιριστής) για παράβαση των άρθρων  1, 3 παρ. 2β, 10 παρ. α1, 6,  15 παρ. 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ 12-10-2014)….».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ