Το μεγάλο φάουλ του Σεφερλή και ποιος νίκησε χθες

15 Οκτωβρίου 2014

Μετά τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στην πρεμιέρα της εκπομπής «Mega με Μία» και τη δεύτερη μέρα προβολής του πρωινού οι τηλεθεατές πρότιμησαν να δουν τον Μάρκο με την παρέα του. 

Συγκεκεριμένα το πρωί της Τρίτης το «Mega με Μία» σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 40,5% και στο δυναμικό κοινό 48,7%

Στην απένταντι όχθη, το πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ήταν ανεβασμένο την Τρίτη 14 Οκτωβρίου σε σύγκριση με τη Δευτέρα. Ο Γιώργος και η Φαίη συγκέντρωσαν 22,6% στο σύνολο και στο 20,3%στο δυναμικό κοινό.

Και η "μάχη" μόλις ξεκίνησε και όπως φαίνεται θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! 

 

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια τηλεφωνική φάρσα κατά τη διάρκεια της εκπομπής σε μια ανυποψίαστη γυναίκα. Ο ηθοποιός- παρουσιαστής είπε πως είναι από την πολεοδομία και πρέπει να απαλλοτριώσουν το σπίτι της γιατί θα περάσει ο δρόμος. Το τι ακολούθησε; Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Η γυναίκα το πίστεψε και αμέσως κάλεσε τον σύζυγό της για να συνεννοηθεί αφού πρώτα του είπε: «Βρε Χριστιανέ μου, τι λες; Χάζεψες;». Δείτε το σχετικό απολαυστικό απόσπασμα.

Ο Μάρκος Σεφερλής στη χθεσινή εκπομπή έκανε μια τηλεφωνική φάρσα κατά τη διάρκεια της εκπομπής σε μια ανυποψίαστη γυναίκα, λέγοντας πως είναι από την πολεοδομία και πρέπει να απαλλοτριώσουν το σπίτι της γιατί θα περάσει ο δρόμος. Η γυναίκα τον πίστεψε και κάλεσε τον σύζυγό της για να συνεννοηθεί.

Αυτή η φάρσα όμως, χαρακτηριστήκε από πολλούς ατόπημα! Ο ηθοποιός και παρουσιαστής απάντησε στην κάμερα του «Happy Day» λέγοντας πως δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει φάρσες και τόνισε: «Είναι αστείο φάρσες γίνονται χρόνια... Από τις τρεις ώρες εάν σταθούμε τώρα στη φάρσα δεν ήταν και τόσο ατυχής, όπως είπαν... τα μαθαίνεται μισά... Από εκεί και πέρα δεν είναι άξιο σχολίου να ασχοληθούμε με αυτό το πράγμα. Φάρσες γίνονται χρόνια»!


 

Govastileto.gr 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Yves Saint-Laurent
Η Σκέψη της ημέρας
Yves Saint-Laurent