Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 15 έως 17 Οκτωβρίου

15 Οκτωβρίου 2014

Είναι αρκετές οι φορές που έχεις θέσει μακροπρόθεσμους στόχους. Ξέρεις, από αυτούς που, ακόμα κι αν δεν προλάβεις να τους υλοποιήσεις, τους μεταθέτεις στους απογόνους σου. Υπάρχουν πολλές ιστορίες πατεράδων και μανάδων που φόρτωσαν τους καημούς, τα χρέη ή τις ψυχικές αναπηρίες τους στα παιδιά τους, καθιστώντας τα υπεύθυνα για ό, τι δεν ολοκλήρωσαν οι ίδιοι. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα είπαν οι αρχαίοι κι αυτό το γαϊτανάκι της «αμαρτίας» καλά κρατεί.

Τα νέα παιδιά προσπαθούν βέβαια να σπάσουν την παράδοση που τα δυναστεύει κι εκείνα που τα καταφέρνουν καλύτερα έχουν σίγουρα έναν δραστικό Άρη στην μηχανή τους. Έναν Άρη που δεν ανέχεται να είναι απλά ο κρίκος μιας αλυσίδας αλλά σε σπρώχνει σε μια νέα, δική σου αφετηρία.

Αυτόν τον Άρη είναι που καλείσαι να αξιοποιήσεις για μια ακόμη φορά, αρπάζοντας την ευκαιρία από τα μαλλιά.
One shot, one opportunity!
Κι αν ανησυχείς ή φοβάσαι ότι η δράση σου θα γίνει αιτία ρήξεων και συγκρούσεων, χαλώντας την ησυχία σου, δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι σε όλη την διαδρομή του ανθρώπινου πολιτισμού τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αν σε κάποιες κομβικές στιγμές είχαν ληφθεί οι αποφάσεις και είχαν παρθεί εκείνες οι πρωτοβουλίες που θα έσπαζαν τα δεσμά. Την αλυσίδα των ανεκπλήρωτων πόθων, των απωθημένων που περνάνε στις επόμενες γενιές.
Αν δηλαδή είχε ενεργοποιηθεί ο Άρης στον σωστό χρόνο και τόπο, ο κόσμος σου, ο κόσμος μας θα ήταν σίγουρα καλύτερος.

Ποτέ δεν είναι αργά.

Φυσικά ο Άρης σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο, σε θέλει μαχητή ακόμη κι αν όλα τα δεδομένα είναι εναντίον σου. Σε θέλει διεκδικητικό, αποφασιστικό και τολμηρό, χωρίς αυτό να σημαίνει σώνει και καλά ότι θα... χιμήξεις εναντίον του «εχθρού» κραδαίνοντας το τσεκούρι του πολέμου.
Ο δικός σου Άρης μπορεί να έχει διαφορετική στρατηγική κι αυτή είναι που πρέπει να τιμήσεις. Άλλος κυνηγά τον στόχο του ακολουθώντας τον, άλλος του στήνει καρτέρι, άλλος χρησιμοποιεί την δύναμή του κι άλλος την ευφυΐα του. Έτσι κι εσύ, θα κινηθείς με βάση τις δικές σου προδιαγραφές. Τον δικό σου Άρη, μπολιασμένο με την σοφία και την εμπειρία σου.

Και είναι γεγονός ότι όσο καλύτερα γνωρίζεις το αντικείμενο σου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σου να πετύχεις τον στόχο σου, όχι πια κάποιον μακροπρόθεσμο που αχνοφέγγει στον ορίζοντα σου αλλά έναν άμεσο, χειροπιαστό που, πέρα απ' όλα τα άλλα, θα σε αποζημιώσει και με μια γνήσια αίσθηση ζωντάνιας.Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ