Κάρολ: «Ομάδα μεγάλων προκρίσεων η Ελλάδα»

Ο Ρόι Κάρολ επέστρεψε στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την Εθνική με τη φανέλα της Β. Ιρλανδίας και μετά από το τέλος του χθεσινού αγώνα μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του ενώ τόνισε πως η “γαλανόλευκη” ξέρει πως να παίρνει μεγάλες προκρίσεις.

Οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στην χώρα μας: «Νιώθω πολύ όμορφα. Πρώτα απ’ όλα όμως θα ήθελα να πω ότι είναι εκπληκτικό να βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Είναι φανταστικό γιατί έφυγα το καλοκαίρι. Ήμουν εδώ για λίγες ημέρες. Είναι όμορφο που είμαι εδώ και που ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Ουσιαστικά εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι γιατί οι 10 συμπαίκτες που ήταν μπροστά μου στο γήπεδο ήταν φανταστικοί. Αγαπάω την Ελλάδα και ευχαριστήθηκα την κάθε στιγμή που πέρασα εδώ. Τώρα όμως κοιτάζω την καριέρα μου στην Αγγλία καθώς θα γυρίσω πίσω έχοντας υποχρεώσεις με την ομάδα μου».

Για τον αγώνα με την Ελλάδα: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Προσωπικά χρειάστηκε να επέμβω λίγο σε φάσεις. Οι παίκτες μας συνολικά δούλεψαν εξαιρετικά. Παίξαμε σφιχτά την ελληνική ομάδα αναγκάζοντάς την να κάνει μακρινές μπαλιές. Σκοράραμε δύο γκολ, ένα από κόρνερ και άλλο ένα από διώξιμο της μπάλας στο Β’ μέρος και νικήσαμε».

Για το αν η Βόρεια Ιρλανδία είναι το φαβορί στο γκρουπ και την Εθνική: «Όχι, δεν είμαστε ακόμα φαβορί. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε δύο νίκες εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς με έξι πόντους, κάτι που είναι φανταστικό. Δουλεύουμε πολύ καλά ως ομάδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και οι δέκα παίκτες που αγωνίστηκαν μπροστά μου λειτούργησαν ως σύνολο. Ως ομάδα. Για μένα η Ελλάδα είναι μία ομάδα παίρνει προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Μία ομάδα μεγάλων προκρίσεων. Τώρα όμως έχει ένα κακό ξεκίνημα με μόνο έναν πόντο. Είναι όμως μία καλή ομάδα, έχει έναν καινούριο προπονητή που θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες στην συνέχεια και θα δούμε τι θα συμβεί».

Σχετικά άρθρα