Δίλημμα για την επίθεση

16 Οκτωβρίου 2014

Η ουσιαστική προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο αρχίζει σήμερα. Οι Πράσινοι έχουν διπλή προπόνηση στην οποία θα λάβουν μέρος και οι διεθνείς που επέστρεψαν στη βάση τους.

Το μεγάλο δίλημμα για τον Γιάννη Αναστασίου αφορά την επίθεση. Πρωτίστως εάν θα χρησιμοποιήσει τον Νίκο Καρέλη. Η συμμετοχή του Κρητικού επιθετικού και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας και μάλιστα στο αρχικό σχήμα, έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Τρίτο παιχνίδι με αυξημένο χρόνο συμμετοχής μέσα σε οκτώ ημέρες είναι πολύ, ακόμα και για παίκτες με άριστη φυσική κατάσταση όπως είναι ο Καρέλης .

Εφόσον μείνει στον πάγκο τότε δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι και σύστημα ο Αναστασίου αφήνοντας το 4-4-2 σε ρόμβο για μια διάταξη με έναν επιθετικό, πιθανώς τον Μλάντεν Πέτριτς . Εκτός και αν χρησιμοποιήσει το σχήμα του φιλικού με την Μπασακσεχίρ, δηλαδή 4-3-2-1 με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Επιβαρυμένος –και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Καρέλη- είναι και ο Ντάνιελ Πράνιτς που έπαιξε δύο 90λεπτα σε λίγες μέρες με την Κροατία. Όμως στη θέση του Πράνιτς υπάρχουν αρκετές επιλογές. Από τον Χρήστο Δώνη έως τον Ουασίμ Μπούι . Ακόμα και τον Κάρλος Ζέκα ο οποίος και στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είχε κληθεί να παίξει ως αμυντικό χαφ.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ