Κόκκινος «συναγερμός»

Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται ξανά σε πλήρη σύνθεση στις υποχρεώσεις του και ο Μίτσελ θα έχει από σήμερα στην προπόνηση όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Εντινγκά που έπαιξε χτες βράδυ με το Κονγκό στη Ν. Αφρική (0-0) κι είναι ο μόνος που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη, εκτός φυσικά από τον Σιόβα που είναι πια στο τελικό στάδιο της επιστροφής και βάζει πλώρη για να είναι στην αποστολή κόντρα στη Γιουβέντους .
 
Ο Μίτσελ θα τονίσει και στους παίκτες του όσα είπε στην τηλεοπτική συνέντευξή του, για την ανάγκη δηλαδή να είναι απολύτως προετοιμασμένοι για δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά και να έχουν την ίδια ένταση στο παιχνίδι τους ανεξαρτήτως αντίπολυ. 
 
Ο Ολυμπιακός βάζει πρώτο στόχο τη νίκη επί του Εργοτέλη ώστε να μην έχει κι άλλη απώλεια στο πρωτάθλημα, μετά τους πέντε χαμένους βαθμούς σε Αγρίνιο και Περιστέρι, αλλά και για να πάει δίχως άλλες έγνοιες στο μεγάλο ματς με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μίτσελ βασίζει πολλά στην άριστη ψυχολογία των Αφελάι, Κασάμι, Ντουρμάζ που αποθεώνονται καθημερινά στην πατρίδα τους μετά τις πρόσφαες διεθνείς ενφανίσεις τους. 
 
Οι Ιταλοί θα έχουν «κατάσκοπο» το Σάββατο στο Παγκρήτιο, όπως και ο Ολυμπιακός στο ματς της Γιούβε με την Σασουόλο για το Καμπιονάτο

Σχετικά άρθρα