Τα μέτρα ασφαλείας του Άρης – ΠΑΟΚ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έγινε χτες η συζήτηση για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του Αρη με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/10, στις 5μ.μ., στο «Nick Galis Hall».
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από προτροπή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία έγινε δεκτή από τον Άρη, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι πάγκοι των δύο ομάδων θα μεταφερθούν στην πλευρά των θυρών 1-3, όπως ήταν κατά την περσινή σεζόν. 
Εν προκειμένω η Αστυνομική Διεύθυνση ανέφερε: «Δηλώθηκε ότι μόνο για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση οι πάγκοι των ομάδων θα μετακινηθούν από την πλευρά των κερκίδων 7&8 και εγκατασταθούν όπως στην αθλητική περίοδο 2013-14 προς την πλευρά των κερκίδων 1&3.
Κατόπιν των ανωτέρω οι κυριότερες αποφάσεις ήταν οι εξής:
1 Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. να θεωρήσει έως και 5.000 εισιτήρια.
2 Πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, στην κερκίδα 1, από το ύψος των δημοσιογραφικών θεωρείων μέχρι και την 3η σειρά να παραμείνουν κενές όλες οι θέσεις. Οι δύο πρώτες σειρές καθισμάτων θα διατεθούν για τις ανάγκες των επισήμων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στα ανωτέρω κενά καθίσματα, καθώς και στις σειρές έμπροσθεν των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα εγκατασταθεί αστυνομική δύναμη, για την προστασία της φιλοξενούμενης ομάδας και των επισήμων αυτής.
3 Για τους επίσημους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα χορηγηθούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ 15-20 προσκλήσεις.
4 Οι θύρες του γηπέδου να είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
5 Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου.
6 Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.  

Σχετικά άρθρα