Υποτροπή ο Κουρμπέλης, επέστρεψαν τρεις

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (18.15) με τον Παναιτωλικό, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο και ανάπτυξης παιχνιδιού. 

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμούς και την ίδια στιγμή ο Έλληνας τεχνικός είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση να μπαίνουν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και οι Λούι, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα. 

Η χαρά του ωστόσο μετριάστηκε, καθώς ο Κουρμπέλης που μπήκε και αυτός στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας έπαθε υποτροπή στον παλιό του τραυματισμό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση και να μην υπολογίζεται για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι τραυματίες Γκόιαν, Τιε Μπι, ενώ ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ο Κιτόκο έκανε θεραπεία. 

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σχετικά άρθρα