«Μέσα» και οι Μπενίτες, Διαμαντάκος

Επιστροφή στις προπονήσεις και για Μπενίτες, Διαμαντάκο μετά τους Φουστέρ, Ντοσεβί . Δεν μπήκε ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα ο Σιόβας
 
Ο Χόρχε Μπενίτες και ο Δημήτρης Διαμαντάκος προπονήθηκαν σήμερα κανονικά στο Ρέντη, αυξάνοντας κι άλλο τον αριθμό των επιθετικών λύσεων για τον Μίτσελ ενόψει των προσεχών αγώνων, μετά την επιστροφή των Φουστέρ και Ντοσεβί. 
 
Οι τέσσερις παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό ανέβασαν ρυθμό και λογικά υπολογίζονται και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.
 
Στο κανονικό πρόγραμμα δεν έχει μπει προς το παρόν ο Δημήτρης Σιόβας που συνέχισε με θεραπεία και ατομικό, αλλά και γι΄αυτόν είναι θέμα χρόνου η επιστροφή σε φουλ ρυθμούς.
 
Στο Ρέντη ήταν σήμερα και οι διεθνείς και έκαναν κανονικά προπόνηση, εκτός από τον Εντινγκά που θα επιστρέψει αύριο από την Αφρική. 
 
Αναλυτικά η δράση των διεθνών του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες:
 
Αρχικά, ο Ιμπραΐμ Αφελάι στη νίκη της Ολλανδίας με 3-1 κόντρα στο Καζακστάν, έδωσε την ασίστ στον Χούντελαρ για να ισοφαρίσει το ματς, ενώ πέτυχε το δεύτερο γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους «οράνιε». Στο δεύτερο ματς κόντρα στην Ισλανδία, ο Χίντινγκ είχε εκ νέου τον άσο του Ολυμπιακού στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του.
 
Από την άλλη και ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε, επίσης, ένα γκολ και μία ασίστ στα δύο ματς που αγωνίστηκε με την εθνική Σουηδίας! Στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ρωσία, ο άσος του Ολυμπιακού κέρδισε, αρχικά, πέναλτι αλλά ο Λάρσον αστόχησε κατά την εκτέλεσή του! Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, στη συνέχεια, έβγαλε την ασίστ στον Ταϊβόνεν, ο οποίος ισοφάρισε τον αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο Ντουρμάζ, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί! Ο άσος του Ολυμπιακού, στον αγώνα κόντρα στο Λιχτενστάιν, πέτυχε το δεύτερο γκολ των Σκανδιναβών στη νίκη της ομάδας του με 2-0.
 
Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε, επίσης, πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της εθνικής Ελβετίας. Μπορεί στο ματς με την Σλοβενία να μπήκε ως αλλαγή στο 82΄, αλλά στον δεύτερο αγώνα κόντρα στο Σαν Μαρίνο έπαιξε βασικός, έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Σεφέροβιτς, είχε δοκάρι και γενικά πρόσθεσε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.
 
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έπαιξε βασικός (και στα 90 λεπτά των δύο αγώνων) κόντρα σε Μάλτα και Βουλγαρία, έχοντας πολύ καλή παρουσία! Επίσης, ο Ντελβίν Εντινγκά έπαιξε βασικός και στα δύο ματς του Κονγκό κόντρα στη Ν. Αφρική, έχοντας επίσης πολύ καλή εικόνα, αλλά και ευκαιρίες να σκοράρει.
 
Με την Εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Μανιάτης έπαιξε βασικός και στους δύο αγώνες, κόντρα σε Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του δεύτερου αγώνα και στον πρώτο πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή. Κώστας Φορτούνης και Κώστας Γιαννούλης παρέμειναν στον πάγκο. Τέλος και ο Μπάλαζ Μέγιερι δεν αγωνίστηκε στα δύο ματς της Ουγγαρίας, με Ν. Φερόε και Ρουμανία.

Σχετικά άρθρα