Μπάγεβιτς: «Ο Δέλλας θα έχει μέλλον σε μας»

Την πλήρη στήριξή του στον Τραϊανό Δέλλα εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στην τηλεόραση του ΟΤΕ TV, η οποία χθες το βράδυ παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην ΑΕΚ της σεζόν 2014-2015. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, τόνισε ότι πιστεύει στις ικανότητες του 38χρονου τεχνικού και πως έχει την πεποίθηση πως θα μείνει για πολλά χρόνια στην “Ένωση”.

«Ο Τραϊανός πέρασε μια χρονιά που ήταν λίγο δύσκολη. Τώρα αρχίζει η δεύτερη με το καλό. Είναι και πιο ελεύθερος, θα έλεγα, πιο θετικός. Έρχεται εκεί που χρειάζεται, φτιάχνει αυτά που θέλει, αυτά που σκέφτεται. Τα περνάει στα παιδιά πολύ καλά και ωραία. Θα δούμε. Πιστεύουμε, ότι ο Τραϊανός θα έχει μέλλον σε εμάς για πολλά χρόνια», υποστήριξε αρχικά ο κ. Μπάγεβιτς.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο στη νέα ΑΕΚ, είπε: «Έτσι είναι. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Εκεί κοιτάμε. Έχουμε τώρα και δική μας ακαδημία, που θα προσπαθήσουμε κι από την επόμενη χρονιά να βγάζουμε σιγά – σιγά παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πιστεύω, ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο μέλλον από αυτή την πλευρά. Να πάρει παίκτες, να τους φτιάξει, να παίζουν. Αυτό είναι που θέλουμε».

Σχετικά άρθρα