Ιδέες για ένα κομψό διαμέρισμα

17 Οκτωβρίου 2014
  • image-slide-0
  • image-slide-1
  • image-slide-2
  • image-slide-3
  • image-slide-4
  • image-slide-5

Πόσο δύσκολο είναι στα αλήθεια να δημιουργήσουμε χώρους στο σπίτι μας που να αποπνέουν κομψότητα αλλά παράλληλα να μην χρειαστεί να δώσουμε μια περιουσία? Ακολουθώντας κάποιες απλές ιδέες διακόσμησης μπορούμε όλοι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Κρατήστε τους τοίχους και τις κουρτίνες σε λευκό χρώμα. Σκεφτείτε πως το λευκό είναι ουδέτερο έτσι μπορεί να αναδειχθεί πιο εύκολα κάποιο ιδιαίτερο έπιπλο, έναν καθρέφτη αντίκα ή ένα κομμάτι σε έντονο χρώμα που θα ‘ενοχλούσαν’ το μάτι εάν είχατε φορτώσει τους τοίχους σας με κάποιο άλλο χρώμα.
Συνδυάσετε έπιπλα διαφορετικών στιλ και εποχών. Φροντίστε μόνο σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε παλιά έπιπλα οι ταπετσαρίες και το ξύλο των επίπλων να μην είναι πολύ φθαρμένα γιατί θα δώσουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Βάλτε έναν μεγάλο καθρέφτη με περίτεχνη κορνίζα στο σαλόνι σας ή σε περίοπτη θέση. Ένας καθρέφτης σε μεγάλες διαστάσεις εκτός από τη φωτεινότητα που δίνει μέσω της αντανάκλασης και το ότι ‘μεγαλώνει’ τον χώρο μας, δίνει και μια μεγαλοπρέπεια. Ειδικά αν επιλέξουμε να βάψουμε την κορνίζα του στο χρώμα του χρυσού.
Τοποθετείστε βάζα με φρέσκα λουλούδια στο σαλόνι και την τραπεζαρία σας.
Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξει η διάθεσή σας και αμέσως το σπίτι θα αποκτήσει φρεσκάδα και θα δείχνει περιποιημένο.
Χρησιμοποιήστε μαξιλάρια και υφάσματα φλοράλ ή λεοπάρ. Με μέτρο όμως γιατί αν το παρακάνετε θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Μια πινελιά στα μαξιλάρια του καναπέ ή στην ταπετσαρία μιας πολυθρόνας αρκεί.
Τοποθετήστε πολυελαίους στο σαλόνι αλλά και στην κουζίνα ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σας. Χρυσούς, ασημένιους, με κρύσταλλα, όλοι επιτρέπονται.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....