Προέχει ο Εργοτέλης για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την επανέναρξη των υποχρεώσεών του και την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Μίτσελ θα ανακοινώσει την αποστολή με φανερό ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό.
 
Για τον προπονητή του Ολυμπιακού και για την ομάδα γενικότερα, η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς της Κρήτης διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια στο πρωτάθλημα μετά τους πέντε χαμένους βαθμούς σε Αγρίνιο και Περιστέρι, αλλά και γιατί η νίκη επί του Εργοτέλη θα αποτελέσει καλό βήμα ψυχολογίας για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται τις προσεχείς ημέρες. 
 
Στο σημερινό πρόγραμμα θα έχει ενδιαφέρον η αποστολή που θα επιλέξει ο Μίτσελ, αλλά και η προσπάθεια του Σιόβα να προπονηθεί ξανά κανονικά με την ομάδα και να δηλώσει παρών για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. 
 
Τα εισιτήρια αυτού του αγώνα της άλλης Κυριακής θα αρχίσουν να διατίθενται από σήμερα το πρωί στο Καραϊσκάκη
 
Στο Βέλγιο επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για την αγορά του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον προσεχή Γενάρη, ενώ στο Μαξικό αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η απόφαση της Ομοσπονδίας για το θέμα Πουλίδο, η οποία εάν είναι αρνητική για τον παίκτη, θα τον οδηγήσει σε CAS και FIFA προκειμένου να δικαιωθεί και εν συνεχεία να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα