Λίλα: «Βοήθησα να τους χωρίσω»

Ο Άντι Λίλα απολογήθηκε στην διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά του στον αγώνα των προκριματικών του Euro της Σερβίας με την Αλβανία.

Αμέσως μετά την απολογία του ο Αλβανός μέσος τόνισε πως δεν είχε κανέναν άλλον σκοπό πέραν της προσφοράς της βοήθειας του ώστε να απεμπλακούν οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αλβανίας από τη στιγμή της έντασης. Είπε ακόμα πως θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα τα τελικά του Euro και με τον ΠΑΣ στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Αναλυτικά:

Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη.

Andi Lila

Σχετικά άρθρα