Οι προβλέψεις του τριημέρου

17 Οκτωβρίου 2014

Κριός

Ενώνεσαι με την θετική ενέργεια και την συμπαντική αλλαγή που γίνεται υπέρ σου οπότε χρησιμοποιείς κάποιες τεχνικές με στόχο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Για αυτό να βάλεις όλες σου τις δυνάμεις προκειμένου να εξαντλήσεις τα περιθώρια για να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου. Το ότι θα περάσεις καλά είναι δεδομένο και μαζί με αυτό θα ρισκάρεις και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ο μόνος που μπορεί να σου τα χαλάσει είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν θέλεις να παίξεις και ένα μικρό τυχερό παιχνίδι μπορεί και να κερδίσεις. Γενικά θα έχεις στο μυαλό σου ότι θα φτάσεις στον στόχο σου. Από την Κυριακή και μετά τα κεφάλια μέσα και θα χρειαστεί να κάνεις ανανέωση δυνάμεων από την κραιπάλη και την πιθανή κούραση των προηγούμενων ημερών. Η καλή διατροφή, η οργάνωση του χώρου σου αλλά και η προσοχή του εαυτού σου σε σωματικό επίπεδο θα είναι οι πρώτες σου προτεραιότητες.

 

Ταύρος

Έχεις τη διάθεση να προσφέρεις και να γίνεις αρκετά δοτικός/η και κυρίως την τάση να μεγαλουργήσεις. Σίγουρα μπορεί να υπερβάλλεις και να θέλεις να τους κεράσεις όλους ή να καλέσεις στο σπίτι σου κόσμο για να περάσετε μαζί μια όμορφη ημέρα. Ο έρωτας θα σου κτυπήσει την πόρτα και μάλλον θα ανταποκριθείς. Αν ένα πρόσωπο βρίσκεται μακριά από εσένα ή υπάρχει ένα φλερτ θα δημιουργηθεί ένας ρομαντισμός μέσα σου γιατί θα έχεις την διάθεση να ξεφύγεις από όλα αυτά τα τετριμμένα και τα βαρετά της καθημερινότητας και θα νιώσεις άνοιγμα και αισιοδοξία. Η αγάπη ενός Λιονταριού είναι δεδομένη. Από την Κυριακή και μετά θα επανέλθεις στα κανονικά σου αλλά σίγουρα η μετάβαση δεν θα είναι άχαρη γιατί και πάλι θα νιώθεις καλά, επειδή τις προηγούμενες ημέρες πιθανόν να είχες την έντονη πίεση και το πολύ πάθος για όλα.

 

Δίδυμοι

Περνάς καλά και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπό σου. Μια υπέροχη είδηση είτε για ένα μάθημα είτε για μια σχολή που θέλεις να πας ή ακόμα και μια πολύ καλή επαφή ένα πρόσωπο της οικογένειας σου θα σου αλλάξει την διάθεση κατά πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να μάθεις αυτές τις ημέρες και να κρατήσεις ότι δεν πρέπει να αλλάζει η διάθεσή σου αν συναντάς δυσκολίες γιατί χρειάζεται να έχεις σταθερό στόχο, χωρίς να μεταβάλλεσαι. Οι σχέσεις σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και πιθανόν να ταξιδέψεις με φίλους που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η μουσική, τα βιβλία, ακόμα και το ρομάντζο με τον Υδροχόο σίγουρα θα ανεβάσουν την ενέργειά σου. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να χρειαστεί να κλειστείς για λίγο στο σπίτι σου γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου επιβάλλουν να προγραμματίσεις την επόμενη εβδομάδα αλλά και να μαζέψεις τον χώρο σου που μπορεί να είναι πολύ ακατάστατος. Η διατροφή και η ξεκούραση θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα ήρεμο νευρικό σύστημα.

 

Καρκίνος

Θέλεις να φανείς και να γίνεις το επίκεντρο και κατά κάποιο τρόπο θα τα καταφέρεις γιατί θα κάνεις πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση σε όποιο χώρο και αν είσαι. Θα χαρείς με κάτι καλό που μπορεί να γίνει στα οικονομικά σου αλλά πάνω στην φόρα που θα έχεις πιθανόν να υπερβάλλεις με τα έξοδα σου γιατί θα κάνεις ένα πολύ μεγάλο δώρο στον εαυτό σου ή σε άλλους. Ένα θέμα με το παιδί σου θα σε κάνει πολύ δημιουργικό/η και σίγουρα θα βάλεις και την φαντασία σου να δουλέψει αν διακοσμήσεις είτε το δωμάτιο του είτε το δικό σας χώρο γιατί σε έχει πιάσει μια μανία να τον διαμορφώσεις ώστε να γίνει πιο όμορφος και με περισσότερο χρώμα. Αυτό σίγουρα θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά πιθανόν να μην το υπολογίσεις γιατί θα έχεις μεγάλη χαρά. Από την Κυριακή και μετά θα βρεθείς με φίλους και γνωστούς και μετά από κάποιες συζητήσεις πιθανόν να πιεστείς να δικαιώσεις ένα άλλο πρόσωπο που δεν θα είναι στην παρέα σου. Μπορεί να καταλάβεις ότι χρειάζεται αναγκαστικά να πάρεις θέση σε μια κατάσταση και να μην μπορείς γιατί θα παλαντζάρεις συνέχεια. Το καλό με εσένα αυτή την περίοδο είναι ότι δεν βγάζεις επιθετικότητα γιατί νιώθεις την ανάγκη να εναρμονίσεις όλο σου το περιβάλλον.

 

Λέων

Βρίσκεσαι στα καλύτερά σου και αυτό δεν είναι εύκολο να στο χαλάσει κανένας, εκτός από τον εαυτό σου. Κάτι θα γίνει και επιτέλους θα ξαλαφρώσεις από τα πολλά βάρη. Μια νίκη σε ένα συγκεκριμένο θέμα που εδώ και καιρό αγωνίζεσαι θα σου δώσει ενέργεια και χαρά. Όμως φρόντισε να μην το βάλεις γρήγορα στην άκρη και αναζητήσεις κάτι άλλο γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι πρέπει να κερδίζεις συνέχεια για να είσαι καλά και δεν χαίρεσαι το τώρα αλλά σκέφτεσαι ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σου. Αυτό σίγουρα το προκαλεί ο κρυμμένος εγωισμός σου και σε παιδεύει αρκετές φορές. Η απλότητα είναι δείγμα εξέλιξης και θα χρειαστεί να πας προς τα εκεί. Από την Κυριακή και μετά θα γίνεις πολύ πιο προσεκτικός/η γιατί το μικρόβιο της οργάνωσης θα σε κτυπήσει και θα κάνεις κάποιες αναλύσεις και υπολογισμούς για την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να νιώσεις ενοχές για τον τρόπο που διαχειρίστηκες τα οικονομικά σου και θα βάλεις στον εαυτό σου φρένο.

 

Παρθένος

Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να απομονωθείς ή να μείνεις μόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το καλό είναι ότι θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα έχεις την διάθεση να εξαντλήσεις κάποια περιθώρια και δεν θα αποκλείσεις από το μυαλό σου οτιδήποτε θετικό σου έρθει. Ίσως σου βγει ξαφνικά η επιθυμία να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα αφού το προηγούμενο διάστημα δεν είχες την πολυτέλεια του χρόνου. Το σημαντικό είναι να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να χαλαρώσει αλλά και για να τον αγαπήσεις με ένα τρόπο περισσότερο αληθινό, χωρίς να τον βασανίζεσαι από σκέψεις και κριτική. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι στα πάνω σου γιατί θα έχεις την δύναμη και την προσωπικότητα να κυριαρχήσεις πάνω σε καταστάσεις ή να λύσεις γρήγορα κάποια θέματα.Διαβαστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ