Τηγανιά με χοιρινό και πιπεριές

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />Μισό κιλό χοιρινό<br />200 γραμμάρια σκληρή φέτα<br />2 πιπεριές<br />1 μεγάλο κρεμμύδι<br />1 σκόρδο<br />1 κλωνάρι δενδρολίβανο<br />1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι<br />1/4 φλιτζάνι κρασί κόκκινο<br />Αλάτι<br />Πιπέρι<br />Ελαιόλαδο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Κόβουμε το χοιρινό σε λωρίδες πάχους 1 εκατοστού. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τις πιπεριές και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.<br /><br />Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο το δενδρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε στη συνέχεια το χοιρινό και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει ένα χρώμα για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.<br /><br />Προσθέτουμε τη φέτα, το αλάτι, το πιπέρι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.<br /><br /> </p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα