Άγγελος: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου»

Μία ζωή όλο μπάλα. Κάπως έτσι, με αυτή την φράση θα μπορούσε κανείς να περιγράψει την επαγγελματική ζωή του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, εκτός από τις δηλώσεις που έκανε για το ματς με τον Ατρόμητο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, μίλησε και για την ζωή του. Αρχικά, αναφέρθηκε στις παραμέτρους της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Και δήλωσε:

 «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ένας κόουτς ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα πέρυσι με τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σοβαροί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη, δεν ανησυχώ καθόλου. Δουλεύω πάρα πολύ και σας έχω πει πολλές φορές πού τα έχω αφήσει όλα. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, θα έρθει να παίξει αυτό που μπορεί, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Στη διάρκεια της διακοπής είχαμε αρκετά παιδιά που λείπανε με τις εθνικές ομάδες . Ο Αθανασιάδης τρέχει για να προλάβει την Κυριακή λόγω μιας διάτασης. Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να δουλέψουμε όλη μαζί την ομάδα κι αυτό είναι άσχημο. Από την άλλη τα παιδιά που έμειναν εδώ προετοιμάστηκαν αρκετά καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό το γεγονός. Επίσης θετικό είναι το ότι κερδίσαμε χρόνο με τους τραυματίες. Έχει τα θετικά της η διακοπή αλλά και τα αρνητικά της».

Ερωτηθείς αν του έλειψε το ποδόσφαιρο στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, ο 61χρονος τεχνικός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μα δεν σταμάτησα καθόλου. Δεν σταματάμε ποτέ. Είμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί». Και κατέληξε: «Θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα με μία μπάλα. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο!».

Σχετικά άρθρα