Οι επιλογές 11άδας αν δεν αγωνιστεί ο Κλάους

Μέχρι το απόγευμα θα γνωρίζουμε εάν ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ελπίδες για να συμμετέχει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και κατά επέκταση εάν θα χρησιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που θεωρητικά (αλλά και πρακτικά) είναι δύσκολο.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Αθανασιάδης συνέχισε θεραπεία και θα δοκιμάσει να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. Αν αισθανθεί ενόχληση στον έσω πλατύ ή στους οπίσθιους μηριαίους θα μείνει εκτός αποστολής.

Ο Αναστασιάδης θα αποφασίσει το απόγευμα για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Όσο για την ενδεκάδα, πως θα διαμορφωθεί εάν τελικά δεν αγωνιστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης ;

Σε αυτή την περίπτωση, ο Γλύκος έχει προβάδισμα κάτω από τα δοκάρια, ο Σκόνδρας αναμένεται να παίξει δεξιά και ο Ράτς αριστερά ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Βιτορ και Κατσικάς. Στα χάφ οι Κάτσε, Τζιόλης και Τζανδάρης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μάκ και στην κορυφή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος . Θέσεις διεκδικούν στην ενδεκάδα και οι Γκολάσα, Μάρτενς . Ο Ισραηλινός μπορεί να ξεκινήσει στο παιχνίδι εάν δεν χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Τζανδάρης .

Τι θα συμβεί όμως, εάν γίνει το «θαύμα» και παίξει ο Κλάους ; Σε αυτή την περίπτωση δεν θα αλλάξει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδος, ενώ στην επίθεση αναμένεται να μείνει εκτός ο Παπαδόπουλος και να περάσει στην κορυφή, ο Αθανασιάδης.

Σχετικά άρθρα