Εγρήγορση από Αγγελο για τον Ατρόμητο

Δεν εφησυχάζει ο Αγγελος  Αναστασιάδης και έχει πολλούς λόγους για να το κάνει εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ατρόμητο στην Τούμπα . Ζητά από τους παίκτες του να παραμείνουν προσηλωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, να μην θεωρήσουν πως είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα τονίζει πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, πρέπει να ξεκινήσουν δυνατά στην Τούμπα και να διεκδικήσουν την νίκη. Επί της ουσίας, εγρήγορση ζητά ο Αναστασιάδης και επιμονή για το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην έχει μαζί του τον Κλάους, αν και αυτό θα το αποφασίσει έως σήμερα το απόγευμα, όμως εμπιστεύεται όλους τους παίκτες και περιμένει από αυτούς, να έχουν την ανάλογη ανταπόκριση μέσα στο γήπεδο.

Ο Αναστασιάδης είπε και στις δηλώσεις του πως : «από εμάς εξαρτάται», όμως από την άλλη «κρούει» τον κώδωνα του κινδύνου και φωνάζει «προσοχή» καθώς μετά από τρείς εβδομάδες απουσίας από την ενεργό δράση κάθε στιγμή χαλάρωσης, μπορεί να την πληρώσει η ομάδα. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ θέλει και θα διεκδικήσει μόνο την νίκη, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σχετικά άρθρα