Συμβαίνει και σε προέδρους -Απορρίφθηκε η πιστωτική κάρτα του Μπαράκ Ομπάμα

18 Οκτωβρίου 2014

Καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μπορεί να το έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Αλλά και ο πρόεδρος των ΗΠΑ; Κι όμως, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση σε ρεστοράν, όταν τον ενημέρωσαν ότι η πιστωτική κάρτα του απορρίφθηκε! 

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το περιστατικό ενώ υπέγραφε οδηγία για την προστασία των καταναλωτών από κλοπή ταυτότητας. Οπως διηγήθηκε λοιπόν ο Ομπάμα, έτρωγε σε ρεστοράν στη Νέα Υόρκη κατά την πρόσφατη διάσκεψη του ΟΗΕ, όταν τον ενημέρωσαν ότι η πιστωτική του κάρτα δεν έγινε δεκτή από το σύστημα πληρωμών. 

«Δεν τη χρησιμοποιώ συχνά, οπότε θεώρησαν ότι υπήρξε κάποια απάτη. Ευτυχώς, είχε η Μισέλ τη δική της!», είπε ο Ομπάμα, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Προσπαθούσα να εξηγήσω στη σερβιτόρα ότι πραγματικά πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Αλλά ακόμη κι εγώ επηρεάζομαι από αυτό», πρόσθεσε. 

Η αποκάλυψη του Ομπάμα έρχεται λίγες ημέρες μετά από την εξίσου εντυπωσιακή ομολογία του Μπεν Μπερνάνκι. Ο τέως επικεφαλής της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι απορρίφθηκε η αίτηση αναχρηματοδότησης του στεγαστικού του δανείου.

Πηγή: axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ