Σοκ: Τζιχαντιστές σταύρωσαν 17χρονο -Σκληρές εικόνες

19 Οκτωβρίου 2014

Δίχως τέλος είναι η φρίκη στη Σύρια. Παγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλεί η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν 17χρονο σταυρωμένο με μία πινακίδα καρφωμένη στο στήθος.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο 17χρονος είναι θύμα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και βρήκε τον θάνατο με αυτόν τον τραγικό τρόπο επειδή κατηγορήθηκε από τους μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου ότι βιντεοσκόπησε στρατιωτική τους βάση

Στην πινακίδα που είναι καρφωμένη στο στέρνο του, οι εκτελεστές του έχουν γράψει ότι «εισέπραξε 500 τούρκικες λίρες» για τα πλάνα που τράβηξε. Μάλιστα, επειδή η κατηγορία της αποστασίας που τον βαρύνει είναι σοβαρό κατά τους δήμιούς του, θα μείνει σταυρωμένος σε κοινή θέα για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Η είδηση ακολουθεί αυτή του αποκεφαλισμού συντρόφων των τζιχαντιστών που κατηγορήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος για κατασκοπεία και προδοσία.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν την σταύρωση ως μέσο εκτέλεσης καθώς τον Μάιο στη συριακή πόλη Ράκα πτώματα βρέθηκαν για δύο ημέρες καρφωμένα σε ξύλινους σταυρούς.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε έναν άνδρα «επειδή φερόταν να έχει σκοτώσει έναν Μουσουλμάνο προκειμένου να του κλέψει τα χρήματά του».

Πηγή: axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας