«Άλλος» Ολυμπιακός με Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε τη νύχτα από το Ηράκλειο σε καλό κλίμα μετά την περιπετειώδη νίκη επί του Εργοτέλη, αλλά και με τη γενική παραδοχή ότι θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικός σε όλη την αμυντική τακτική και λειτουργία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Γιουβέντους, στο οποίο αφοσιώνεται πλέον η πειραϊκή ομάδα. 
 
Το ευχάριστο ήταν η νίκη και η επιθετική διάθεση στο Παγκρήτιο, αφού αν το δει κανείς αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν «γκέλαρε» σε σχέση με την Γιουβέντους που «την πάτησε» με τη Σασουόλο. 
 
Ο προβληματισμός για το αμυντικό κομμάτι θα συζητήθεί και θα δουλευτεί αυτές τις μέρες στο Ρέντη, με τον Μίτσελ να περιμένει ενίσχυση από τον Σιόβα που λογικά πάντως δεν θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη, αλλά και από τους Αμπιντάλ, Εντινγκά, Κασάμι που γυρίζουν στην ενδεκάδα. Όπως και ο Αφελάι που επίσης ξεκουράστηκε στο ματς της Κρήτης. 
 
Ικανοποιήση υπάρχει για τα γκολ του Μήτρογλου που του ανεβάζουν την ψυχολογία, για την αντίδραση της ομάδας και την ανατροπή στο σκορ και για τη συμπαράσταση των οπαδών και στο ματς της Κρήτης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν με την ομάδα στο Παγκρήτιο ήταν ευδιάθετος στην πτήση της επιστροφής και αισιόδοξος για τη συνέχεια.
 
Ο Μίτσελ θα ζητήσει από τους παίκτες μεγαλύτερη προσήλωση όταν η ομάδα αμύνεται. Από όλους τους παίκτες, διότι το πρόβλημα με τις αντεπιθέσεις που έβγαζε ο Εργοτέλης δεν ήταν μόνο της άμυνας αλλά όλης της ομάδας που δεν είχε καθόλου το νού της στις επιστροφές και στα σωστά μαρκαρίσματα, δεν έγινα φάουλ στη μεσαία γραμμή και πολλά ακόμα που έφεραν τα δύο γκολ του Εργοτέλη και τις σωτήριες αποκρούσεις του Ρομπέρτο.

Σχετικά άρθρα