Απίστευτο «διπλό» για την Λίβερπουλ (video)

Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι, η Λίβερπουλ νίκησε με 3-2 στο Λονδίνο την ΚΠΡ για την 8η αγωνιστική. Το ματς είχε «τρελό» φινάλε, τέσσερα γκολ μπήκαν απ’ το 87′ και μετά, δυο αυτογκόλ η γηπεδούχος, το δεύτερο στο 90’+5!    
Οι «κόκκινοι» έμειναν για 3η αγωνιστική αήττητοι (2-1-0) και με την δεύτερη σερί νίκη τους ανέβηκαν στους 13 βαθμούς, ισόβαθμοι στην 4η θέση με την Γουέστ Χαμ! Η γηπεδούχος παραμένει στην τελευταία θέση με 4 πόντους και μια νίκη (1-1-6), έχοντας έναν πόντο στα πέντε τελευταία της…   

Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, όταν πλάσαρε σε κενό τέρμα, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο  67’ η Λίβερπουλ προηγήθηκε με αυτογκόλ από τον Νταν. Η γηπεδούχος ισοφάρισε στο 87’ με τον Εντουάρντο Βάργκας και στο 90’ οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν ξανά με τον Κοουτίνιο. Στο 90’+2 ο Βάργκας ισοφάρισε ξανά για την ΚΠΡ, αλλά με αυτογκόλ του Κόκερ στο 90’+5 πήρε μια… τρελή νίκη με 3-2.

Οι συνθέσεις
ΚΠΡ: ΜακΚάρθι, Ονουόχα (46′ Ονουόχα), Νταν, Κόκερ, Γιουν Σουκ-Γιούνγκ, Χένρι, Σάντρο (60′ Αρμάν Τραορέ), Ίσλα, Φερ, Ζαμόρα (79′ Εντουάρντο Βάργκας), Όστιν.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Χοσέ Ενρίκε, Εμρέ Τζαν (66′ Τζο Άλεν), Χέντερσον, Τζέραρντ, Στέρλινγκ (96′ Κολό Τουρέ), Λαλάνα (66′ Κοουτίνιο), Μπαλοτέλι.

Σχετικά άρθρα