Το γιόρτασαν στην Αλβανία για την... σημαία (video)

19 Οκτωβρίου 2014


Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Φλαμουρτάρι και την Σκεντέρμπεου, οι γηπεδούχοι έκαναν αναπαράσταση της... πτήσης που έφερε τα επεισόδια στο Σερβία - Αλβανία. Δεμένη σε περιστέρι και μετά σε drone η σημαία της Αλβανίας. (video)

Δεν έχει κάτσει ακόμα η... σκόνη από όσα έγιναν στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του EURO 2016 και οι γείτονές μας το... πανηγύρισαν σε αγώνα πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι Φλαμουρτάρι και Σκεντέρμπεου την Παρασκευή (έληξε 1-1) έγινε... αναπαράταση του γεγονότος της... ιπτάμενης σημαίας που εμφανίστηκε και στο Σερβία-Αλβανία.

Οι οπαδοί της Φλαμουρτάρι εμφάνισαν την σημαία της χώρας του στον αγωνιστικό χώρο και φορούσαν ανάλογα μπλουζάκια. Αρχικά η σημαία έκανε τον γύρο του γηπέδου... πετώντας, στη συνέχεια «πέταξε» δεμένη σε ένα περιστέρι και ακολούθως εμφανίστηκε και πάλι ελικοπτεράκι!!! Θέμα που κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου! Με τους γείτονές μας να ονειρεύονται την «Μεγάλη Αλβανία»!Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ