«Ήμασταν καλύτεροι, δεν το... κλέψαμε»

19 Οκτωβρίου 2014

Άθλο της Κηφισιάς χαρακτήρισε την σημερινή νίκη επί του Ολυμπιακού, ο προπονητής της Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε ότι: «Δεν κλέψαμε το ματς, αλλά ήμασταν καλύτεροι».

«Πετύχαμε μία ιστορική νίκη, είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ η ΑΕΝΚ», δήλωσε αρχικά ο Παπαθεοδώρου και τόνισε: «Απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις και παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια. Διαπιστώνουμε αυτό που συζητάμε μεταξύ μας, πως δηλαδή αυτή η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο ταβάνι της. Το σημερινό ματς είναι ένας άθλος για την ομάδα μας. Επίσης σημαντικό είναι ότι δεν κλέψαμε το ματς, αλλά το πήραμε δίκαια διότι ήμασταν καλύτεροι».

«Πιστεύουμε στους Έλληνες παίκτες και ας μας κατηγορούν κάποιοι ότι δίνουμε συμβόλαια σε «τελειωμένους» παίκτες», εξήγησε ο κόουτς της ΑΕΝΚ και σημείωσε: «Τα παιδιά αυτά ξέρουν να διαχειρίζονται ματς με σπουδαίους αντιπάλους. Κάποιοι από αυτούς έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και ξέρουν τι χρειάζεται για να τον νικήσεις. Οφείλουμε να διασκεδάσουμε μέχρι αύριο και από Τρίτη να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ