Κωστένογλου: «Απερίσκεπτη η αποβολή, μας επηρέασε…»

19 Οκτωβρίου 2014

Στην αποβολή η οποία επηρέασε τις ισορροπίες και τον τρόπο τους παιχνιδιού της ομάδας του στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου στη Συνέντευξη Τύπου.

«Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, όμως δεν την αφήσαμε να κάνει φάσεις. Σε μία αντεπίθεση πετύχαμε και το γκολ. Στην επανάληψη ξεκινήσαμε με το ίδιο σκεπτικό, δεχθήκαμε όμως την κόκκινη κάρτα, είχαμε νωρίτερα και μία αναγκαστική αλλαγή και άλλαξε η ροή του αγώνα. Η αποβολή επηρέασε το παιχνίδι μας. Ήταν απερίσκεπτη η κόκκινη, στο χρονικό σημείο και στη θέση που έγινε η φάση. Το παλέψαμε, δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί την προσπάθεια. Είχαν πίστη όση ώρα ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς στη συνέχεια στο γήπεδό μας και πρέπει τώρα να είμαστε εμείς έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ερωτηθείς για το πώς βίωσε το ματς ως αντίπαλος της ΑΕΚ, είπε: «Η ΑΕΚ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πρώτη φορά παίζω αντίπαλός της εντός έδρας. Θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία θέση. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Τραϊανό καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ