Αναστασιάδης: «Παίξαμε εξαιρετικά»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του τόνισε πιο συγκεκριμένα:

«Η ομάδα δεν αγχώθηκε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μην ξεχνάτε πως έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 2-1 είχαμε την φάση του Σαλπι και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Όταν αντίπαλός σου είναι μια ομάδα που παίζει αναρχα, πρέπει και εσύ να αλλάξεις και να προσαρμοστείς στα δεδομένα του αγώνα».

Η επιτυχία μιας ομάδας είναι η μεσαία γραμμή ; Παίζει καθοριστικό ρόλο η συνύπαρξη Τζιόλη με Κάτσε;

«Εμείς δεχθήκαμε το γκολ από λάθος γιατί σταματήσαμε στο γκολ του Ατρομήτου. Η εντολή από το καλοκαίρι ήταν να μην σταματάμε στο τεχνικό οφ σάιντ. Άλλοι τα βλέπουν αρνητικά και άλλοι θετικά. Εγώ τα βλέπω θετικά. Και αν έχανε η ομάδα το ίδιο θα έλεγα, Εμάς ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο παίξαμε και ένα εξαιρετικό τελευταίο 25λεπτο. Παίξαμε με δέκα παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ο Παπαδόπουλος γιατί έμεινε εκτός;

«Είχε πρόβλημα με τον προσαγωγό του και δεν έκανε τέσσερις ημέρες. Όποιος είναι καλά θα παίζει όποιος δεν είναι δεν θα παίζει. Προσπαθώ να κάνω τα λιγότερα λάθη. Και μόνο όποιος κάθεται στο σπίτι του δεν κάνει λάθη».

Σας προβληματίζει η απουσία του Βιτορ;

«Τίποτα δεν με προβληματίζει, εγώ τα έχω αφήσει όλα στην Παναγία. Σας τα έλεγα από τα φιλικά. Να έχετε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Για την Πέμπτη θα φανεί αύριο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχουμε προβλήματα. Ο Μακ έχει ένα χτύπημα, είναι καθαρά θέμα οργανισμού πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα είναι καλά. Άλλοι χτυπάνε και παίζουν μπάλα».

Σχετικά άρθρα