Συσκέψεις με Ιβάν και γενική συνέλευση

Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκε στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι, πως ικανοποιήθηκε από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και από την νίκη που πέτυχε, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Ακόμη δεν έδειχνε ικανοποιημένος από αρκετές αποφάσεις του διαιτητή Σιδηρόπουλου, για τον οποίον βεβαίως, υπήρξε ένας σχετικός εκνευρισμός στην Τούμπα. Ο Σαββίδης απέφυγε να κάνει δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ενώ νωρίτερα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες. Ο Σαββίδης θα μείνει και άλλες ημέρες στην Θεσσαλονίκη ενώ σήμερα το μεσημέρι ενδεχομένως να είναι παρών στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Σε αυτήν, όπως είχε ανακοινωθεί, αναμένεται να επικυρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 14 εκατομμύριων ευρώ.

Είναι μια καθαρά τυπική διαδικασία καθώς από την στιγμή που θα εγκριθεί και θα ανοίξει η αύξηση, θα δίνεται η δυνατότητα στον μεγαλομέτοχο να συμμετέχει σε χρονικό διάστημα δύο μηνών. Ξεκάθαρα τα χρήματα που θα βάλει ο Σαββίδης στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προορίζονται για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ. Ο Σαββίδης θα είναι παρών και στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Φιορεντίνα .

Σχετικά άρθρα