Τζιόλης: «Θέλουμε την πρωτιά»

Και τι δεν έκανε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Απίστευτα πράγματα. Μοιραζε, έκοβε, έδινε ασίστ και έτοιμα γκόλ, ηταν μια ομάδα μόνος του. Το δευτερο γκόλ του ΠΑΟΚ από τον Ράτς, προήλθε από δική του καταπληκτική μπαλιά από τον χώρο του κέντρου. Δικαια αναδείχθηκε από τους δημοσιογράφους ως ο καλύτερος του αγώνα. Και στις δηλώσεις του ειπε απλά πως ο ΠΑΟΚ όσο είναι συγκεντρωμένος στον στόχο του, θα διεκδικήσει την πρώτη θέση έως το τέλος. Ο Τζιόλης ειπε μεταξύ των άλλων: «Ημασταν 100% προσηλωμένοι στο στόχο. Τέτοια αποτελέσματα και τέτοιες εμφανίσεις δικαιολογούν την πρώτη θέση. Ξαναμπήκαμε σε μια ροή παιχνιδιών και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Οσο περνάει ο καιρός και είμαστε πρώτοι θα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και η πίεση. Στο χέρι μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα σου πρέπει να παίζεις για να το κερδίζεις. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Φιορεντίνα . Θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε».

–       Ποια ηταν η εικόνα που σχημάτισες από τον αγώνα με τον Ατρόμητο ;

–       «Πετύχαμε τα δύο γκόλ που μας έδωσαν το ισχυρό προβάδισμα. Δεχθήκαμε ένα γκόλ από λάθος. Ημασταν καλοί και με δέκα παίκτες και κρατήσαμε τη νίκη ως το τέλος».

Για την καλή εικόνα της μεσαίας γραμμής: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Είναι επιλογές του προπονητή. Οποιος αγωνίζεται δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο. Είμαστε μια καλή ομάδα και οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα