Καρεμπέ: «Έτοιμοι για μάχη με την Γιουβέντους»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε την Tuttosport για το σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους και ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είχε ρωτήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Μοράτα, αλλά ο παίκτης που κατέληξε στη Γιούβε ήταν πανάκριβος για τα δεδομένα της ελληνικής ομάδας. 
 
Ο Καρεμπέ μίλησε:
 
Για την κόντρα με την Γιούβε: «Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή αλλά είμαστε έτοιμοι για μάχη. Την έχουμε παρακολουθήσει ζωντάνα, την έχουμε δει σε βίντεο, ο Μίτσελ έχει αναλύσει το παιχνίδι της». 
 
Για τον Μανωλά: «Έτσι είναι η ζωή. Η Γιουβέντους ήθελε τον Κώστα αλλά η Ρόμα έκανε κάτι περισσότερο γι΄αυτόν». 
 
Για την ατμόσφαιρα στο Καραίσκάκη: «Είναι αλήθεια ότι για εμάς ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο». 
 
Για τον Πογκμπά: «Είναι ήδη ένας μεγάλος παίκτης, μπορεί να κερδίσει στο μέλλον τη Χρυσή Μπάλα. Ο Ντεσάν μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και βλέπει ότι είναι ένας παίκτης-κλειδί. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Ζιντάν . Ο Ζιζού ήταν ο Ζιζού και ο Πογκμπα είναι ο Πογκμπά. Αλλά δεν θα πρέπει να προσέχουμε μόνο αυτόν, η Γιουβέντους έχει πολλούς πρωταγωνιστές, τον Τέβες, τον Πίρλο, τον Μαρκίζιο…»
 
Για το αν θα υπάρχει πριμ για νίκη επί της Γιουβέντους: «Δεν ξέρω, το μόνο βέβαιο είναι ότι θέλουμε να νικήσουμε, θα κάνουμε το παν για να το πετύχουμε. Δε νομίζω ότι ο κ. Μαρινάκης θα δώσει κάποιο εξτρά κίνητρο. Πιθανώς αργότερα εφόσον περάσουμε στη φάση των νοκ άουτ»
 
Για τον όμιλο: «Είναι ισορροπημένος, εμείς ήδη έχουμε νικήσει την Ατλέτικο. Αν το κάνουμε και με τη Γιουβέντους θα είναι ό,τι καλύτερο. Η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση, ακόμα και στον τελικό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τη σταματήσουμε». 
 
Για το αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Μοράτα: «Ναι, είχα μιλήσει με τους φίλους μου στη Ρεάλ αλλά ο παίκτης ήταν πολύ ακριβός για τα δεδομένα μας». 

Σχετικά άρθρα