Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στα κανάλια Novasports

H 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν. Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η Ρόμα , των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου. Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι θα υποδεχθεί τον Άγιαξ, ενώ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μάριμπορ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Πόρτο – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σάλκε – Σπόρτινγκ και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σαχτάρ.   

 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν σπουδαίους αγώνες και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου. Στο «Βιθέντε Καλντερόν», η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Μάλμε, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Άνφιλντ Ρόουντ» η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Αμφίρροπα αναμένονται και τα παιχνίδια Γαλατασαράι – Ντόρτμουντ, Μονακό – Μπενφίκα, Λεβερκούζεν – Ζενίτ και Λουντογκόρετς – Βασιλεία.  

 

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την Τρίτη 21/10 με το Γιώργο Λιώρη και την Τετάρτη 22/10 με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

 

Τρίτη 21 Οκτωβρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 ΑΠΟΕΛ – Παρί Ζεν Ζερμέν, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

21:45 Ρόμα – Μπάγερν Μονάχου, Novasports 2 και  Novasports 2 HD σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών Novasports, Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr

21:45 Μπαρτσελόνα – Άγιαξ, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Τσέλσι – Μάριμπορ, Novasports 6 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

21:45 Πόρτο – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

23:45 (rec) Σάλκε – Σπόρτινγκ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

23:45 (rec) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σαχτάρ,  Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

 

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

21:45 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλμε, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή

21:45 Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και audio από το Web TV του Novasports.gr

21:45 Άντερλεχτ – Άρσεναλ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 Γαλατασαράι – Ντόρτμουντ, Novasports 6 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:45 Μονακό – Μπενφίκα , Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου

23:45 (rec) Λεβερκούζεν – Ζενίτ, Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

23:45 (rec) Λουντογκόρετς – Βασιλεία, Novasports 4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

24/10, 19:00 (rec) Ολυμπιακός – Γιουβέντους, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.                                       

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα