Πρόστιμο στον ΑΠΟΕΛ για το κορεό

Χρηματικό πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ επέβαλε η UEFA στον ΑΠΟΕΛ για το κορεό που σχημάτισαν οι οπαδοί του λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Συγκεκριμένοι οι αποελίστες είχαν σχηματίσει έναν χάρτη της Κύπρου βάζοντάς του φόντο μια ελληνική σημαία. Έτσι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τιμώρησε τους Κύπριους καθώς είναι αυστηροί οι κανονισμοί της για μη εμπλοκή των πολιτικών θεμάτων με τον αθλητισμό. 
Κατά τα άλλα, σε ρυθμούς Champions League κινείται και πάλι ο ΑΠΟΕΛ. Αντίπαλος του για την 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης η Πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα που θα γίνει αύριο στις 21:45 στο ΓΣΠ. 
Με απολογισμό ένα βαθμό από την ισοπαλία με τον Άγιαξ, ο ΑΠΟΕΛ έχει στόχο αύριο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή.  
Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Παρί ολοκληρώνεται απόψε με προπόνηση στο ΓΣΠ στις 20:00 ενώ θα προηγηθεί στις 19:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη. 
Για τον αυριανό αγώνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει επιλέξει την ακόλουθη αποστολή: Pardo, Χιώτης, Mario Sergio, Αντωνιάδης, Riise, Carlao, Amorin, Kaka, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Εφραίμ, Αλεξάνδρου, Gomes, Χαραλαμπίδης, Manduca, Sheridan, De Vincenti, Djebbour, Σωτηρίου.  
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Άγιαξ. Στη βαθμολογία του ομίλου, η Παρί προηγείται με 4 βαθμούς, ακολουθεί με 3 η Μπαρτσελόνα, ο Άγιαξ έχει 2 βαθμούς και το ΑΠΟΕΛ 1.

Σχετικά άρθρα