«Να αποκαταστήσουν τις ζημιές ΑΕΚ και υπεύθυνοι»

Ανακοίνωση σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του χθεσινού (19/10) αγώνα της Ένωσης στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανιώνιο εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να χωρίσει σε συλλογικό επίπεδο με την ΑΕΚ. Ωστόσο ζητάει από τους υπεύθυνους να φροντίσουν για την αποκατάσταση των ζημιών της ιδιωτικής περιουσίας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ΟΑΚΑ «συντηρείται» τα τελευταία πολλά χρόνια από το τεράστιο ενοίκιο που πληρώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Επιπλέον η ΚΑΕ έχει επενδύσει από ιδίαν τσέπη μεγάλα ποσά ώστε το γήπεδο να έρθει σε κατάσταση τέτοια ώστε να μπορεί να φιλοξενεί αξιοπρεπώς τον εξάκις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι εχθές κατά τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ, με την οποία δεν μας χωρίζει τίποτα σε συλλογικό επίπεδο, οι φίλαθλοί της κατέστρεψαν ιδιωτική περιουσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επίσης έφεραν το ΟΑΚΑ σε τέτοια κατάσταση που να μην μπορεί να φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της.

Ευελπιστούμε ότι η Πολιτεία μέσω του Υφυπουργού, η Γ.Γ.Α., το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ (που επέτρεψε με αδιαφανείς διαδικασίες αυτή την επικίνδυνη συγκατοίκηση και ενώ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου μας είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα συνέβαινε), το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και αυτοί που μεσολάβησαν μέσω πολιτικής παρέμβασης, θα αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές ώστε να έρθει το ενοικιασμένο (με χρήματα και όχι με άνωθεν εντολές) στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός γήπεδο στην κατάσταση που οφείλουν, όπως και ότι θα πράξουν τα απαραίτητα ώστε να μην ξανασυμβεί».

Σχετικά άρθρα