Πετράκης: «Σημαντική νίκη»

Στη σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης του ΠΑΣ επί του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

«Είναι ένα πολύ σπουδαίο και σημαντικό παιχνίδι γιατί ερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην οργάνωση και στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες και ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε η ομάδα που θέλουμε. Με τις αλλαγές και τη διάταξη, είχαμε την προϋπόθεση να μπούμε με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου και να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Είναι μια σημαντική επιτυχία απέναντι σε μια καλή ομάδα και τώρα έχουμε το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι».

Για το που δούλεψε στη διακοπή και τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα δικαιούταν κάτι. Δώσαμε σημασία στην αμυντική λειτουργία, και θέλαμε με την ταχύτητα να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Αυτό ήταν το βασικό μας μέλημα. Πρέπει να χειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις».

Για τον Λίλα και αν υπάρχει θέμα: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα τον Λίλα. Είμαι ευχαριστημένος σε όλες τις παραμέτρους. Εμένα αυτό δε μ’ αφορά, ο Λίλα δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στη δική μου την ομάδα».

Σχετικά άρθρα