Αλαφούζος σε παίκτες: «Ήρθε η ώρα να φανείτε δυνατοί»

21 Οκτωβρίου 2014

Για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε τόσο εκτενή ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δείγμα της αγωνιστικής κρίσης που υπάρχει στο Τριφύλλι.

Πριν τη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να μαζέψει τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και να τους κάνει μια σύντομη ομιλία.
«Όπως η επιτυχία έτσι και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής μας. Να ξέρετε πως και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα από τέτοιες καταστάσεις είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα και όχι να σε παίρνει από κάτω. Να μην σκύβεις το κεφάλι ούτε και να ντρέπεσαι. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και τι να περιμένουμε από εσάς, οπότε ήρθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί», είπε αρχικά ο Αλαφούζος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες, στις εκκρεμότητες που θα έχουν διευθετηθεί έως τα Χριστούγεννα και στον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης που πήγε πίσω τα οικονομικά.
«Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται.
Φυσικά ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Για παράδειγμα και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από την Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ